Szállítási információk

Rendelés, vásárlás útmutató.

Vásárlási módok, termék átadás-átvétel

A rendelését a következő módon lehetséges kifizetni amellett kézhez kapni:

előre való utalással egy jelzett bankszámlaszámra: így a legolcsóbb, mert a kézbesítési, csomagolás, továbbá más anyagi terheket mi álljuk.

Postai utánvétellel a csomag kézhez kapásakor a a postának, vagy a postásnak kiegyenlíteni az áru utánvételi árát, az alapján, hogy a futártól kapja kézhez a küldeményt, vagy a postahivatalban. Az utánvétel összeg kiegyenlítésekor veheti birtokba a rendelt árut.Postai utánvétellel a csomag kézhez kapásakor a a postának, vagy a postásnak kiegyenlíteni az áru utánvételi árát, az alapján, hogy a futártól kapja kézhez a küldeményt, vagy a postahivatalban. Az utánvétel összeg kiegyenlítésekor veheti birtokba a rendelt árut.

előreutalással történő vásárlás és átvétel: az előreutalás abból a szempontból lehet kedvezőbb, hogy ebben az esetben a postai szállítás díját cégünk fizeti, ezért lényegesen kevesebb pénzért megvásárolhatja a terméket. Midőn megérkezett a fizetség kereskedésünkbe, abban az esetben aznap postára adjuk a küldeményt, ekképp 2-3 nap alatt realizálható a folyamat, azonkívül olcsóbb is.

előre utalásnál kérjük fogalmazzon meg a KAPCSOLAT menüpont segítségével egy üzenetet és akkor mi rögvest elküldjük azokat az adatokat elektronikus levélben Önnek, amire utalni szükségeltetik a pénzt. Az utalás közleményébe írja be ugyanazt a nevet és irányítószámot, amit a megrendelésben is megadott nekünk, így egyszerűen beazonosíthatjuk. Az áru nevét kérjük, semmilyen esetben se adja meg az utalás közleményében, csak kizárólag a nevét amellett irányítószámát adja meg, azt, amit a rendelés esetében írt!

Midőn megkaptuk az utalást (ez többnyire egy-két óra, illetve maximum 1 nap), arról SMS-ben tájékoztatnak bennünket, és így aznap már postázzuk is az árucikket ajánlva, utánvétel nélküli levélként, mely egy, illetve legfeljebb két nap leforgása alatt garantáltan odaér Önhöz, magától értetődően tapintatos csomagban.

Postán történő illetve futárral kiszállított utánvétellel való fizetés azonkívül birtokba vétel: Az utánvéttel bonyolított díjtérítési lehetőség a népszerűbb és a leggyakrabban választott. A szállító a megrendelő címére viszi ki a terméket azonkívül az utánvételi költség kifizetésekor odaadja azt az Ön kezébe. Átlagban megállapítható, hogy 20 000 forint alattig 1-2 dobozos rendelés esetében elsőbbségivel postázott termékek összes szállítási, és más egyéb költsége mindössze 1500 forint. Eme ár fölött, azonkívül a küldemény súlyának megnövekedése miatt, esetleg 1800-2100-2700 Ft is lehet a többlet fuvar költség. A vásárláskor ezt a fuvar díjat hozzáadja a cégünk az árucikk árán felül, ezért látja Ön is, hogy részletesen mennyi is lesz majd a postaköltsége, így az árucikkel együtt számszerűen mennyit fog majd fizetni.

A postai utánvétel, vagy postai utánvét kifejezés azt mutatja érthetően, hogy az értékesítő ráír a küldeményre egy utánvételi árat, amit akar, hogy a vásárló a birtokba vétel esetén megfizessen. Az utánvételi összeg esetünkben az árucikk fogyasztási árából, a postai szállítás díjából, azonfelül a csomagolási költségből adódik. Érthetően ez az utánvéti ár az igényelt árut extra költségekkel emeli, melyet a vevőnek szükségeltetik lerónia. A postai utánvétellel bonyolított fizetés esetén a szállítónak szükséges leróni a küldeményen látható utánvéti összeget, és ezzel a terméket átveheti. Amennyiben nem talált senkit a címen, otthagy egy értesítést. A következő módszer a postahivatalban maradó utánvételes küldemény, aminél a postahivatalban marad a küldemény, nem kerül kiszállításra és mert Önnek nem muszáj a saját lakcímét megírnia az igényléskor, így nem fogják értesíteni a postahivataltól, hogy küldeménye érkezett, ezért Önnek szükséges befáradnia a a megadott postacímre továbbá kifizetni az utánvétel díját. A postahivatalban maradó termék szervezése azért nem ilyen pofonegyszerű, hogyha ezen a módon óhajtja kérni a megrendelését, mindenféleképpen tanulmányozza az alábbiakat, mert feltéve, hogy már többszöri alkalommal rendelt ekképp, akkor is megváltoztak a postázás előírásai, amit itt olvashat el mélyrehatóan.

Szállítás postahivatalban maradó küldeményként

Azt javasoljuk, mindenképpen böngéssze át ezt a postán maradó útmutató írást, mert lehet, hogy Ön eddig is számtalanszor is rendelt postán maradó csomagot és minden rendben volt, de a közelmúltban nagyrészt megváltoztak a postahivatalban maradó csomagok rendszerére meghozott kritériumok!

Ez általánosságban a legbajosabb hozzájutási forma a tények szerint, nagyszámú okból is.

A kisposták, vagy a plázákban, illetőleg bevásárló központokban lévő posták nem foglalkoznak postán maradó küldeményekkel, így azt visszajuttatják a feladóhoz. Kérjük, hogy az adott város, vagy település központi postájára (főpostájára) címezzék a megrendelésüket, amennyiben kivitelezhető, és így máris jóval kevesebb nehézség lesz a birtokba vételnél. A postakeresűben olyan kisebb posták, valamint plázák- üzletközpontjainak postahivatalai is megtalálhatóak, ahol nem fogadnak postahivatalban maradó küldeményeket, eszerint javasoljuk ne ezeket, hanem a nagyobb (fő)postahivatalokat jelölje ki!

Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy a postahivatalban maradó csomagok esetében egyáltalán nem kapnak értesítést a postahivataltól. Nem is tudnák milyen címre küldeni az értesítőt, mert az Ön saját címét nem is jelölte meg a rendeléskor, hanem pusztán a postahivatal elérhetőségét, amit a postakeresűben jelölt ki. Ezt bonyolítja még, hogy sok esetben azt mondják a postahivatalba betérő személynek, hogy nem küldték el, vagy eltűnt. Az ilyen esetekben kérjük, küldjön számunkra a Kapcsolat menüponton át egy pár soros üzenetet, ahol mi elektronikus levélben küldjük Önnek a megrendelés folyamán felvett küldeményazonosító számot. Így már minden esetben átadják majd Önnek az ajánlva feladott csomagját, amibe az árucikket pakoltuk.

A postán maradó küldemények beérkeznek a főpostára /1-es számú posta/, és feltéve, hogy Ön nem oda kérte postán maradóként,abban az esetben átszállítják az Ön által megadott elérhetőségű postahivatalba az Ön csomagját. Amennyiben a főpostára kérte, akkor ott várja Önt az 1-es számú postahivatalban.

legfőbb tennivalók: A postahivatalban maradó küldeményeknél sohasem küldenek Önnek értesítést, ezért Önnek kell a rendeléstől számított 1-2 napon belül besétálnia a kért számú illetve című postára az adott városban vagy településen. Amennyiben hét munkanapon belül nem fárad be a postára, abban az esetben a küldeményt visszaküldik a feladóhoz, azaz hozzánk. Feltéve, hogy a postán azt közlik, hogy nem érkezett meg a küldemény, vagy eltűnt, abban az esetben meg kell adni a küldeményt azonosító RAG számot, és azután minden bizonnyal megoldódik a panasz! Eme számot a Kapcsolat menüponton keresztül egy levélben kérje tőlünk, és mi továbbítjuk Önnek a lehető legrövidebb idő alatt.

Legégetőbb nehézség a postán maradó küldeményeknél hogy a beérkezett küldeményt (levél alakjában) nem mindenkor képesek megtalálni azonnal a postán, egyedül egy ún. küldeményazonosító RAG számmal, amivel az összes postázott csomag útvonala azonosítható. Az ún. küldeményeket azonosító RAG szám adatai alapján már nagy biztonsággal ki fogják tudni keresni a szóban forgó postán az utánvételes ajánlva feladott küldeményét, és odaadják Önnek a szerintük „még meg sem jött” küldeményt.Sokszor a postahivatalban a kevéske ösztönzés amellett a kevés fizetés következményeképpen, feltéve, hogy nincs közvetlenül szem előtt a kért küldemény, abban az esetben szívesebben azt jelentik ki Önnek, hogy nem érkezett meg, vagy eltűnt. Emiatt lényeges a küldeményeket azonosító RAG szám, ami ugyanakkor egy csomag nyomon követési szám. Eme számot a KAPCSOLAT menüponton át egy levélben kérje el cégünktől.

A rendelés utáni napon a csomagja mindig feladásra kerül a délután 16 óráig feladott megrendelések esetén. A 16 óra után kivitelezett igényléseket, hogyha még van kapacitásunk, abban az esetben szokásunk kiszolgálni, de hogyha nem sikerül, akkor csak másnap kerülnek kiküldésre. A postázott összes csomag egyedi küldemény nyomkövetési RAG számot kap, ez okból megkereshető a postahivatal számítógépének adatbázisa segítségével.

A postahivatalban maradó rendelés utáni napon, megírjuk Önnek ezt a bizonyos küldemény nyomkövetési számot, de e nélkül is bemehet a postahivatalba valamint elkérheti a küldeményét, feltéve, hogy rendes dolgozók vannak szolgálatban, akkor megtalálják Önnek percek alatt és átveheti.

Ha valamilyen okból mégsem írnánk meg ezt a RAG számot levélben, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, feltéve, hogy bement a postára és azt közölték Önnel, hogy nem érkezett meg a csomagja, vagy eltűnt. A Kapcsolat menüponton át írjon nekünk egy rövid üzenetet!

Amiatt olyan alapvető fontosságú, hogy valós levelezési címet továbbá telefonszámot közöljön velünk, hogy a kommunikáció lehetséges maradjon. Netalántán az ilyen kézbesítési zavarnál fel tudjuk Önt hívni, ha nem válaszol az e-mailünkre.

Hazaszállítás szokásos postai utánvéttel, megadott címre való kézbesítéssel

A szokásosnak továbbá leggyakrabban előfordulónak számon tartott postai utánvétel házhoz való kivitele alkalmával a szállító nem túl nagy értéknél (100 000 forintig) kihozza a küldeményt a lakóhelyre, és akkor átvételkor ki tudja egyenlíteni a postaköltséget a megrendelő oly módon, hogy ott rögtön a szállítónak átadja az utánvételi árat. Az utánvétel ára a megrendelt termék(ek) árából, a posta- utánvételi, amellett csomagolási díjakból áll össze. A rendelésekorkülönben mindenkor szerepeltetjük a kézbesítési árat is részletesen, így megfigyelheti, hogy a rendelt terméken felül mennyi lesz a kiküldési ár.

Címre történő kézbesítéskor utánvét alkalmával, ha nem nyitnak ajtót az adott címen a postás vagy a szállító, vagy magasabb értékű az utánvét összege, olyankor többnyire ott hagy egy értesítést az Ön postaládájában.

Sajnos azt szükséges a tények alapján megállapítanunk, hogy a kézbesítési szolgáltatás nem mindig ideális, számtalanszor értesítést sem hagynak a helyszínen a postások/futárok nem tudni milyen okból kifolyólag, és ilyenkor az általunk feladott küldeményt visszaküldik nekünk, mert Ön nem tud a csomagunk megérkezéséről, mivel nem kapta meg róla az értesítést, hogy menjen be a postahivatalba. A probléma elhárításának módja az, hogy a megrendelést követően két nappal legfeljebb, ha nem érkezik meg az adott lakásra a csomagot, abban az esetben küldenie kell nekünk egy levelet a Kapcsolat menüpontban. Ezután a küldeményazonosító /RAG/ számot átküldjük az Ön számára és ezzel minden bizonnyal ki tudják keresni a postahivatalban.

Probléma, illetve 48 óránál régebbi megrendelés esetén, hogyha nem jutott el Önhöz a küldeményünk, akkor kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot úgy, hogy eljuttat hozzánk egy levelet a nehézségeiről a Kapcsolat menüponton keresztül!

Hazaszállítás előreutalásnál

Hogyha Ön előre elküldte nekünk küldemény árát, akkor az utalás megérkezése után, aminél SMS-ben tudósítanak minket, még azonnyomban aznap feladjuk a terméket. Az árut egyszerű buborékfóliás átlátszatlan amellett nem kitapintható borítékba zárjuk, a tartalmát nem tüntetjük fel. A diszkrét csomagunk ajánlottan kerül feladásra utánvét nélkül.

Hogyha esetleg el kellett mennie otthonról és így a postás/futár nem tudta odaadni, abban az esetben hagy egy értesítést a postaládában. Ezzel kell besétálnia a postahivatalba továbbá birtokba venni a fizetés nélkül kiadott diszkrét csomagolású ajánlott küldeményét.

Hogyha nem kapott értesítést amellett már több napja igényelte a küldeményt, olyankor alighanem a postás vagy a szállító nem hagyott üzenetet az Ön számára, azonban a postahivatalban ott lesz a csomag. Hogyha akkor sem fedezik fel, juttasson el számunkra a KAPCSOLAT menüpontra kattintva egy értesítést és segítünk Önnek! Az átutaláshoz fontos díjtérítési ismertetőnket ezen oldal legfelső részén találja meg a FIZETÉSI MÓD-nál.

Kiküldés gyorsasága, időtartama, extra sürgősségi szolgáltatásKiküldés gyorsasága, időtartama, extra sürgősségi szolgáltatás

A postázás időtartalmának csökkentése, és a kedves megrendelő mentől gyorsabban történő kiszolgálása vállalatunk nélkülözhetetlen szabálya! természetesen a kedvező szállítási árakat előtérbe helyezve a magyar posta díjszabása továbbá időtartama az irányadó, illetve a futárszolgálat.

A délután 4 óráig kivitelezett megrendeléseknél aznap megtörténik a dropship, magyarul a küldemények közvetlenül a vevőhöz való szállítása. Eszerint az aznapi postára való feladásnál a posta egy-két nap leforgása alatt biztosítja a csomagok célba juttatását egész Magyarország területén belül. Eme időtartam ténylegesen is is betartható. A futárszolgálatok 24 órás teljesítést szavatolnak.

Az összes csomagot szokás szerint normál elsőbbségi külön lehetőséggel kérjük, melynek ráadás költsége nem haladja meg a 90 forintot sem.

A megrendelő igényelhet postai plusz sürgősségi lehetőséget is (EMS), amely szavatolja, hogy az aznap lefolytatott megrendeléseket másnap a kiszállító cég 5600 Ft költség ellenében a nagyobb városok településeire reggel 9-re a kisebb méretű települések esetén maximum déli 12 óráig kézhez juttatja.

A postahivatal normál elsőbbségi szolgáltatása nem biztosítja 100%-ban a következő napi célba juttatást, eszerint hogyha valakinek feltétlenül szüksége van másnap a küldeményre, abban az esetben kérhet extra sürgősségi szolgáltatást úgynevezett EMS szolgáltatást, mely esetén a postahivatal szavatolja a másnap délelőtti kézbesítést.

Postaköltség, utánvétes fizetnivaló, csomagolási költségek az igénylésnél

A postahivatali utánvétes vétel egy költségesebb alternatíva, minthogy az áru költségén felül a postai hazaszállítás díját is az igénylőnek muszáj állnia, nem úgy, mint az előre történő utalásnál, mert annál cégünk átveszi teljes egészében a kiszállítási és más járulékos díjakat.

A kiküldési, becsomagolási, illetve utánvételi kiadás összege általában kevésbé értékes árucikkek esetén 1500 forint alatti.

Az értékesebb, ezért kissé nehezebb küldemények esetén 1800-2200-2700 forint is lehet, viszont a megrendelésekor a házhozszállítási árat közöljük önállóan az árucikk díján felül, így részletesen tudni fogja, hogy mennyi lesz a teljes megrendelése egyszerre.

Az időszerű kézbesítési, utánvételes, csomagolási összes díjat, ami pluszban hozzáadódik az áru árához, azt a rendeléskor a rendszer kiírja az Ön számára.

A lehetséges legjutányosabb amellett legoptimálisabb kézbesítési lehetőséget kínáljuk Önnek a legnagyobb tapintatosság mellett.

bajok valamint teendők az átadással, kiküldéssel összefüggésben

Természetesen a hazaszállítást azonkívül a feladást is csak emberek végzik, eszerint néha hibázhatnak. Ezzel nincs is gond, merthogy valamennyi incidensre megvan a megoldás a számba jöhető kínos gondok kiküszöbölésére.

Nem pont azt a fajta vagy darabszámú terméket találta a csomagban, mint amit választott a rendeléskor

Miután világhálón működő kereskedésünknek napi több száz megrendelést kell teljesítenie, ezért néha előfordulhat, hogy egy kis figyelmetlenség eredményeképpen véletlenül nem annyi illetve nem azt a fajta terméket tesszük bele a csomagba. Ezeknek persze roppant csekély a valószínűségük, viszont, hogyha ez történt Önnel, abban az esetben sincsen baj, tudniillik nincs más tennivalója, mint a weblap alján levő üzenetküldő űrlap segítségével eljuttatni számunkra egy panaszbejelentő levelet, melyet rögtön felderítünk még aznap, valamint hogyha ekképp történt, akkor helyesbítjük a ballépésünket természetesen grátisz.

Az árucikket széttörten illetve szétszakadva kapta meg a borítékból kivéve

Sajnos a hazaszállítás alatt a nem szakszerűen kezelt továbbá szállított küldemények bizony megsérülhetnek. Az ilyen hibás küldeményekre a Magyar Posta szavatol biztosítékot, vállalatunk nem tud kártalanítást nyújtani a különböző futár vállalatok által okozott károkért.

Ezen baj átlagosan pusztán meglehetősen ritkán jelent meg, de a vásárlók mondták, hogy a buborékfóliás levél szét van szakítva, azonban attól még semmilyen baja sem lett a terméknek, így nem szoktak az elképzelhető kisebb baleseteken problémázni.

Nem kapta kézbe a küldeményt időben

Vállalatunk megfelelően ügyel a dinamikus, még azon a napon történő dropshipre (hazaszállításra), ekképp minden nap elküldjük a 16 óráig kitöltött rendeléseket. Ezeknek 1 vagy maximum 2 nap leforgása alatt meg kellene érkeznie a teljes Magyarországon belül bárhová. Amennyiben két nap múlva nem jutott hozzá a küldeményéhez, akkor okvetlenül jelezze ezt számunkra úgy, hogy a Kapcsolat menüpontra kattintva egy levelet ír a panaszáról, melyben közölje, hogy mely adatokkal azonfelül milyen féle terméket rendelt, amely eddig nem jött meg.

Annak, hogy miért nem kapta kézhez a küldeményét, véleményünk szerint az alant olvasható okai lehetnek:

• Nem kapott értesítést, ez okból nem sétált be átvenni a postahivatalba, azonfelül hozzánk visszaküldték a küldeményt. Ez a dolog általánosságban a postán maradó csomagok esetén lehetséges, illetve olyankor, amennyiben abban a városban, településen az utánvétet végző kézbesítő postás/szállító valamint a szokásos postás nem ugyanaz a személy. Ezért feleslegesen tesz panaszt a már talán régóta ismert postásánál, mert nem is ő végzi az utánvételi csomagok hazaszállítási munkáját. Még szokásos lakáscímre való házhozszállításnál is előfordul sokszor, hogy nem hagynak értesítőt, emiatt Ön nem értesül a küldeményről és így egynéhány nap leteltével visszaküldik a feladójához.

Azt javasoljuk, hogy mindenképpen írjon nekünk, amennyiben az igényléstől számítva maximum 48 órán belül nem kapta meg az ajánlva feladott utánvételes küldeményünket, és akkor mi adunk egy küldeményazonosító számot (ún. RAG számot), amivel már be tud menni a postahivatalba és kiadják Önnek értesítő hiányában is a küldeményt. Tehát 48 óránál tovább semmiféleképpen se várjon, hanem küldjön számunkra a KAPCSOLAT menüpontra kattintva egy levelet!

• A csomag a postán eltűnt. Ilyenkor Önnek éppúgy közölnie kell velünk, hogy a csomagot nem kapta meg. Mi utánanézünk, és ha eltűnt a küldemény, abban az esetben ennek az összegét a postahivatal kereskedésünknek visszatéríti, azonban még azon a napon, amikor ezt megtudtuk valamint megerősítést nyert, hogy elveszett, abban az esetben mi haladéktalanul küldjük az Ön számára újból a kért árucikket és így másnapra alighanem oda is érkezik.

Ilyesmire különben csak egyszer volt mind ez idáig példa. Az a leglényegesebb, hogy ha nem érkezett meg a küldemény, akkor mindenképpen írjon nekünk, mert az 100%, hogy postázzuk még azon a napon adu. 4 óráig lefolytatott megrendeléseket!

• Nem lett kiküldve a küldemény.

Világhálón működő gyógyszertárunknak mindenkor rendelkezésre áll raktáron akármilyen mennyiségű árukészlete, ekképp jóformán 100%, hogy nem történhet meg, hogy elfogynak a készítmények, és nem áll módunkban elküldeni az igényelt árukat. Netalántán bekövetkezhet az, hogy a rendelés feladását követően valamely levelezési szolgáltató nem küldi át a rendelést számunkra. Ilyenre még nem tudunk egyetlen egy példát se.

 

Küldemény nyomkövetési illetve küldeményazonosító szám, ún. RAG szám elküldése Önnek elektronikus levélben, amennyiben eltűnt a küldemény

Küldemény nyomkövetési illetve küldeményazonosító szám, ún. RAG szám elküldése Önnek elektronikus levélben, amennyiben eltűnt a küldeményHogyha azt a tájékoztatást kapja a postástól, illetve a postától, hogy semmifajta küldeménye nem érkezett Önnek, akkor már-már bizonyos lehet benne, hogy a postahivatalban elkallódott a csomag. Ilyenkor egy úgynevezett csomagokat nyomon követő RAG számot kérnek a megrendelőtől, mert minden csomagnak van egy egyedi azonosítószáma, ami alapján már elő tudják keríteni az Ön csomagját a postahivatalban a számítógépes rendszerükbe begépelve. A küldeményazonosító RAG szám bemutatását, vagy közlését minden esetben a postán javasolt intézni, és nem a postásnak/szállítónak megmondani, hogy nézzen utána.

Ez a csomagokat nyomon követő szám mindenkor 2 betűvel kezdődik valamint 14 szám követi. A 2 betű, amellyel kezdődik, az R és az L és utána 14 db szám.

A csomagját délután 4 óráig bejelentett rendelésnél még azon a napon postázzuk, és egy vagy két nap elteltével már meg is kapja. Hogyha legfeljebb két nap leteltével nem kapta kézhez, abban az esetben mindenféleképpen küldjön nekünk a KAPCSOLAT menüponton keresztül egy levelet a panaszával – adatainak feltüntetésével, és akkor mi haladéktalanul választ küldünk azonfelül megadjuk az Ön számára ezt a küldemény nyomkövetési RAG számot. Ezzel a RAG számmal ha befárad a postahivatalba, ahol ezzel már a számítógépbe beírva jól tudni fogják, milyen csomagról van szó, azonkívül előkeresik Önnek.

Tapintat, csomag külseje- esztétikuma

Cégünk elemi kívánalma a tapintat! A rendelése semmiféle esetben sem fog kiszivárogni harmadik személy felé, azt más embernek nem kézbesítjük. A legtöbb embernek nagy zavartokoz, hogy hova is kérjék a csomagot, nehogy valaki is rájöjjön. A szüleinél vagy más közös háztartásban, lakásban él valakivel és emiatt nem akar kényes kérdezősködéseket, így bukkan fel a kérdés, hogy milyen címre küldesse a küldeményt?

A válasz pofonegyszerű továbbá természetesen a legtitoktartóbb. A postára postahivatalban maradó küldeményként. Azért is nagyon kiváló ez a variáció, mert így Önnek még a személyes adatait sem kötelező számunkra megírnia, hanem pusztán annak a postának a számát illetve a címét (minden település főpostája az 1. számú posta), amit a postakeresűnkből tud kiválasztani. Azért ez a dolog nem ennyire egyszerű, jó néhány ismeret azonkívül tennivaló akad a postahivatalban maradó csomagoknál. Hogyha postahivatalban maradó küldeményt akar megrendelni, értsd, hogy a postahivatalban benn maradhasson a küldeménye és ne küldjék házhoz, akkor ezt okvetlenül olvassa át részletesen: szállítás postán maradó küldeményként!

A csomagolás illetőleg a levél formája

A postázott küldemények külleme továbbá látványa végtelenül szerény, semmi sem utal a tartalomra. A feladóként egy magánszemély nevét írjuk rá a kényes kíváncsiskodás kizárása végett. A küldeményt szokásosan levélként adjuk postára, mert ekképp kevesebb pénzbe kerül a csomagénál. A küldemény (levél) egy bélelt levegő buborékos boríték, amit még kitapintani se lehet, azonkívül ezért nem tud megsérülni sem a levél tartalma, esetünkben a tabletták.

A alacsonyabb értékű illetve súlyú- illetőleg nagyságú igényléseket szóval egy béléssel rendelkező borítékban adjuk fel, aminek formája az alábbi képen látható:

A komolyabb értékű, illetve súlyosabb, nagyobb térfogatú megrendeléseket dobozban küldjük.

Amikor telefonálunk Önnek az igényléskor megadott számon

A megrendelésben megírt telefonszámon pusztán teljesítési, házhozszállítási bajok alkalmával hívjuk fel a legvégső esetben, hogyha leveleinkre nem válaszol egyáltalán. Az igénylés visszaigazolása céljából semmilyen esetre sem zaklatjuk telefonon, hanem mindössze egy elfogadó levelet írunk Önnek.

Még akkor telefonálnánk Önnek, amennyiben sürgős kézbesítést kíván másnapra. Hogyha talán a leírt igénylési információk nem teljesek, úgy nem áll módunkban teljesíteni az igénylést. A telefonálásnál minden esetben az igénylést leadó egyént hívjuk a telefonhoz, vagyis megbizonyosodunk afelől, hogy kivel beszélünk, továbbá ha az asszonya illetve valamelyik barátja vagy rokona venné fel a telefonját (mobilját), abban az esetben se idegeskedjen pusztán egy téves hívás voltunk rejtett számon, akit nem lehet visszahívni, illetve visszakeresni. Ezzel Önnek nem lesz kínos szituációja! Eszerint a diszkréció tökéletes.

 

Garancia

Gyógyszerforgalmazó cégünk a Nemzetközi Gyógyszer Szövetség összes jogosultságával rendelkezik, valamint minden portékájára pénz visszafizetési vagy csere biztosítékot garantál tisztelt vevőinek!

Netes gyógyszerkereskedésünkben nem történhet meg semmikor sem, hogy az engedély nélküli gyógyszerforgalmazókhoz hasonló módon nem valódi gyógyszerkészítményt adjunk el az Ön számára. Vállalatunk jó híre, legitim működési jogosítványa, világhálós gyógyszertári továbbá gyógyszer kereskedelmi jogosítványa érdekében sem engedhetné meg magának, hogy hamis készítményeket forgalmazzon, mert abban az esetben bevonnák a gyógyszerkereskedés minden tanúsítványát. Elvennék státuszát, bár mi Magyarországon kívül még 31 gyógyszeripari vállalattal, 895 hagyományos gyógyszertárral állunk szerződésben. Emellett még 18 államban működnekjól prosperáló netes gyógyszerkereskedéseink.

Itt ismertetjük Önnel azt a három legkomolyabb szövetséget és testületet, melyek a gyógyszerkereskedések, továbbá online gyógyszertárak működtetését, ellátását, amellett a rendelt, illetve kiszolgáltatott orvosságokat bevizsgálják azonfelül kontrollálják, rossz minőségi szint esetében beszüntetik a patika működését, továbbá megvonják az üzemeléshez nélkülözhetetlen jogosítványait.

A KAPCSOLAT menüpontban megmutatkoznak Önnek a számítógép képernyőjén a cégünk azonfelül az online gyógyszertárunk nevére szóló legmagasabb szintű internacionális gyógyszer ellenőrző szervezetek legitim engedélyei. Az engedélyek képeken látni fog a domain nevünkre utaló sorozatos vízjeleket, amit azért volt szükséges elhelyeznünk rajtuk, hogy a jogosulatlanul működő, hamis gyógyszerkészítményeket értékesítő webáruházak ne legyenek képesek lemásolni e hivatalos jogosítványok igazolásait és átírni a sajátjukra.

• FDA /Food and Drug Administration/ engedély,

• CIPA /Canadian International Pharmacy Association/ engedély,

• VIPPS /Verified Internet Pharmacy Practice Sites/ engedély a Kapcsolat menüpontban megnézhetőek valamennyi céges adatunkkal egyetemben.

Ezen hivatalos igazolások áttanulmányozásával már világosan láthatja, hogy cégünk egy engedéllyel kereskedő internetes gyógyszerkereskedés, és nem csak a tucatnyi nem hivatalos hamis gyógyszerkereskedő honlapok valamelyike, amire a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület (HENT) is ráirányítja a figyelmet.

Cégünk emellett csere jótállást, végső esetben pénz visszatérítési garanciát is vállal valamennyi termékére, a következő garanciális körülmények mellett, ha:

• Ön 18 év feletti.

• Ön nem használt kábítószert, tudatmódosító anyagot alkalmazás folyamán és/vagy előtte.

• Ön követte a gyógyszerkészítményre vonatkozó használati utasításokat teljesen.

• Ön nem használt koffeint, taurint, és alkoholt tartalmazó ételt, italt, illetve egyéb más terméket a gyógyszerkészítmény használata közben és előtt.

• Ön nem érintett szív, máj, vese, tüdőbetegségben azonfelül nem használ erre gyógyszerkészítményeket.

• Ön nem szed nitrát tartalmú, illetve egyéb további értágító, erős vérnyomást csökkentő, vagy vízhajtó tablettákat.

• Ön nem érintett pánikbetegségben, nincs semmilyen lelki, mentális gondja, valamint nem használ antidepresszánsokat.

• Önnek saját hibáján kívül nem segített eme gyógyszerkészítmény.

• Ön beleegyezik abba, hogy IP címét továbbá adatait szerverünkön eltároljuk.

Ha eleget tett eme pontok követelményeinek, azonfelül a termék önhibáján kívül nem hatott az Ön számára, visszatérítjük a gyógyszerkészítmény árát, illetve elcseréljük egy másik alapanyagú gyógyszerkészítményre elsőként.

Pénz visszatérítési vagy esetleg kicserélési biztosíték adása gyakorlatilag

Ha előfordult, hogy Ön minden kritériumot betartott és még úgy sem segített a gyógyszerünk, akkor dönthet, hogy az összeget igényli megkapni, vagy cseréljük ki az orvosságát egy különböző hatóanyagú gyógyszerre. Szokás szerint ajánlunk Önnek egy egyéb hatóanyagú csereterméket, melyet teljes mértékben ingyen kiküldünk az Ön számára. Legnagyobb többséggel az egyéb alapanyag már teljes diadal szokott lenni, mert megeshet olyan dolog rendkívül ritkán, hogy egy hatóanyag valamiért nem hatásos valakinek. Pedig hogyha kipróbál egy egyéb hatóanyagú gyógyszert, abban az esetben megdöbben az eredménytől, és biztos másképpen viszonyul gyógyszerkereskedésünkhöz.

Amennyiben vissza akarja kapni az árát

Abban az esetben nincs egyéb tennivalója, mint, hogy juttasson el számunkra a KAPCSOLAT menüponton keresztül egy reklamációs üzenetet, és akkor kap egy Claims Identification Number-t, értsd egy panaszbejelentő azonosítási számot. Ezzel a reklamációs számmal kérjük, adjon fel a gyógyszerkereskedésünknek egy kérvényező levelet hagyományos postai úton arra a névre továbbá címre, melyről a csomagja jött. Ebben a levélben javasoljuk, írja le az Ön kedves nevét, személyi adatait, valamint a előforduló baját a szerrel összefüggésben. Kérjük, legyen szíves, tájékoztasson minket ebben a kérvényező levélben, hogy milyen eredményt amellett mellékhatást vett észre a medicina alkalmazásakor, és minden, a hatásával összefüggő cselekményt. Például fogyasztott-e kávét, és/vagy szeszt a használata előtt illetve alatt, vagy alkalmazott-e kombinálva vele további gyógyszereket, azonfelül hogy hányadik évében jár. Hogyha elküldte ezt a papír alapú kézzel írt levelet a kiszállításkor kapott névre valamint postafiók címre, abban az esetben arra szeretnénk kérni, küldjön számunkra még egyszer a Kapcsolat menüpontban egy üzenetet, amelyre 24 óra leforgása alatt válaszolni fogunk.

Amennyiben megjött hozzánk az írásos levele és azt nyilvántartásba vettük /4-10 nap/, akkor kontrolláljuk ,hogy mi történhetett, azonfelül hogyha Ön a tájékoztató alapján alkalmazta a szert azonfelül minden érdemi követelményünket megfogadta, abban az esetben jogosult a jótállásra, ekképp megtérítjük Önnek az összeget! Kérjük, ebben az esetben ne feledkezzen el a kézírással készült levelében megírni az átutaláshoz nélkülözhetetlen személyes adatokat. Csak kézzel írt üzenetet hagyunk jóvá, miután ezt fénymásolnunk kell amellett elküldeni a központunkba adminisztrálni. Hogyha akármelyik adatot nem adja át, ami alapvető a pénz visszafizetési jótállás érvényesítéséhez, abban az esetben az utalást nem tudjuk véghezvinni. először, kérjük, legyen szíves, küldje vissza az igényelt termékét, amely nem segített, és mi ellenőrizzük, hogy vállalatunktól származik-e. Postázás előtt minden esetben egy rejtett jelet erősítünk a pirula dobozára, levelére, eszerint rájövünk, hogyha nem vállalatunktól van a visszaadott holmi. A pénz visszatérítési jótállást csak akkor tudjuk érvényesíteni, feltéve, hogy a készítmény buborékfóliás leveléből csak konkrétan legfeljebb 1 pirula hiányzik, illetve zselé esetében egy zacskó. Hogyha több darab nincs meg, akkor nem tudjuk majd egyik fajta jótállást se biztosítani Önnek még aktív reklamáció esetén sem!

Amennyiben Ön a garanciáját meg szeretné kapni, akkor legyen szíves, a KAPCSOLAT menüponton át írjon hozzánk egy levelet, jelezve benne a Claims Identification Number-t, azaz az egyedi reklamációs azonosító számot, amellett írja oda a bankszámlaszámát amellett az átutaláshoz fontos minden adatot. Feltéve, hogy ezeket az adatokat du. 4 óráig elküldi nekünk, abban az esetben még aznap visszaadjuk a kiadását, amely 24 óra alatt jelentkezik a számlaszámán. Erről egy képernyőmentést tárolunk el, amennyiben talán nem hinné el nekünk, hogy utaltunk az Ön számára. A megrendelés leadásával mindezen szabályzatot Ön nyugtázza.

Amennyiben ki szeretnécserélni a készítményt

Feltéve, hogy az Ön számára valami folytán nem volt sikeres a kiküldött gyógyszerkészítményünk, illetve nem reagált pozitívan pont arra a hatóanyagra, azonban a pénzvisszafizetéssel nem megy semmire, hanem inkább megpróbálkozna egy másmilyen alapanyagú gyógyszerrel, akkor szépen kérjük, írjon számunkra egy panasztevő üzenetet a KAPCSOLAT menüpontban. Ekkor kapni fog egy Claims Identification Number-t, tehát egy reklamációs azonosítási számot.

Aztán küldjön nekünk egy saját kézzel írt offline kérelmet arra a névre és címre, amely a rendelt csomag kézhez kapásakor feladóként rá volt írva! Eme levélben kérjük, legyen szíves, írja bele az Ön becses nevét, személyi adatait, hogy milyen lakcímre vagy postacímre adjuk fel pontosan a másik árucikket és még azt is, hogy mire óhajtja, hogy kicseréljük a készítményt! Általában felajánlunk Önnek a legjobb tudásunk alapján egy más hatóanyagú szert, amely cégünk farmakológusai szerint már sikeres lesz. Feltéve, hogy a 2 készítmény ára közt differencia van, az átutalással, egyeztetés után megoldható.

Ezt követően Önnek visszaigazoljuk a kérelmét, ami után nincs más teendője, mint hogy visszaküldi postán ajánlott levélként, a kézzel írt offline kérelmet (ami tartalmazza a személyes adatait, telefonszámát, a cserélendő készítmény nevét, a Claims Identification Number számával, magyarul a csak egy esetre vonatkozó reklamációs azonosító számával együtt); valamint az igényelt csomagján olvasható Feladó nevére és postafiók címre (ez lenne cégünk) a megmaradó azonfelül kinyitott gyógyszerkészítményt visszaküldeni szíveskedjék.

Hogyha megjött vállalatunkhoz a visszaküldött termék, az Ön adatai továbbá a Claims Identification Number /reklamációs azonosító szám/, abban az esetben azt feldolgozzuk és pár napon belül a kérelmében szereplő adatok segítségével kiküldjük Önnek a csere terméket. A kézzel írt offline (papír alapú) levélre a célból van szükség, mert cégünknek le kívánatos fénymásolnia a hozzánk küldött kérelmét továbbá el szükségeltetik küldenünk a központba az irat feldolgozása miatt.