Kamagra Jelly

Kamagra Oral Jelly

 

Kamagra Jelly potencianövelő szerről általánosságban

Kamagra Jelly potencianövelő szerről általánosságbanKamagra Jelly a Kamagra potenciajavító termékcsalád egyik legjobb tagja, mely készítmény a merevedési zavar gyógyítására szolgál, de már jelentősen nagyobb számban szedik merevedési probléma nélküli egyének is, mivel bárkinek javallott, aki nem szed nitrát tartalmú gyógyszert. Ugyanúgy, mint a hasonló teljesítményfokozó készítmények a Kamagra Jelly is, az úgynevezett 5. típusú foszfodieszteráz gátlók csoportjába tartozik, és hihetetlen sebességgel fejti ki hatását. Kamagra Jelly az utóbbi idők legkeresettebb potenciajavító szere.

 

Kamagra Jelly előnyei:

  • – nagyon gyors felszívódás és hatás
  • – Merevedési zavarban érintett és nem szenvedő férfiaknak is ugyanúgy ajánlott
  • – Hosszú távú napi alkalmazás után lévő abbahagyáskor sem alakul ki merevedési zavar
  • – Kellemes fogyasztás, belekeverhető üdítőbe
  • – Naponta különböző íz a 7 darabos kiszerelésnek köszönhetően (One week pack)

Kamagra Jelly előnyeit nem tudják a kutatók felsorolni, akik büszkék az Ajanta Pharma legújabb és legdesignosabb

 

 

Kamagra Jelly ára

Kamagra Jelly 100 mg hatóanyagot tartalmazó tasakokban kapható, melyekből 7 darab különböző ízesítésű változata került a dobozba. Kamagra Jelly ára 1 500 forint körül van zacskónként, ettől olcsóbban megvásárolható gyógyszer gyanús kell, hogy legyen a vevőnek. A pár száz forintos termékek nagy valószínűség szerint olcsó másolatok rossz minőséggel, amelyek veszélyesek is lehetnek. Az Ajanta Pharma 2010-ben kiadott közleménye alapján a az előállítás zacskónként 850-950,-Ft-ba kerül. Ha ehhez még hozzáadjuk a szállítási költségeket Indiából és az ezt eladó internetes gyógyszertár minimális hasznát, akkor a kisebb mennyiség esetén 1500-2000ft, a nagyobb tételek esetén akár 1000ft-os ár is elképzelhető. Az ennél kedvezőbb áron kínált készítmények valószínűleg utánzatok, és ártalmasak.

 

Kamagra Jelly külső jellemzőiKamagra Jelly külső jellemzői

Kamagra Jelly tasakonként csomagolva megvehető potenciafokozó szer. Mivelzselésített, hatásosabban szívódik fel a szervezetben, ezért rekord idő alatttud eredményt produkálni. külső megjelenése egy téglalap alakú kis tasak amelyben 5g folyékony gél található meg, amely 1 dózis 100 mg módosított szildenafil-citrátot tartalmaz. A tasakokra eredeti nevén Kamagra Oral Jelly íródott, amelyekre rá vannak nyomva a tételszám, lejárati és gyártási idő. Az „one week pack” csomag 7 különböző ízű tasakot rejt, amely tartalmaz egy-egy minden napra gyártott más-más ízesítésű Kamagra Jelly 100mg-ot. A doboz alul és felül nem nyitható, hiszen egy szivárványban csillogó Ajanta hologramos zárral van ellátva, amely nem engedi, hogy sérülés nélkül felbontsuk a dobozt.

 

Kamagra Jelly 100 mg kiszerelése – Minden napra egy tasak

Kamagra Jelly 100mg potenciafokozó terméket ötletesen és marketing fogásként az egy heti csomag nevet adták készítményüknek, amely már sokkal több embernek kellett és nagyon gyorsan kezdtek el növekedni az eladások. Változatos ízeivel Kamagra Jelly 100mg hallatlanul népszerűvé vált nem csak potenciafokozó hatása miatt, hanem a használata közben a fokozott vérbőségnek köszönhető méretnövekedés miatt, amely természetesen csakaddig tartott, amíg a zselét használták mivel akkor jóval nagyobbra tágult a pénisz barlangos teste. Mindennapi használatra teljesen alkalmas Kamagra Jelly 100mg méltó ellenfele lett a szintén Sildenafil tartalmú Viagrának. ******************************************

Kamagra Jelly megjelenése óta nagy fejlődést mutat a hírneve és eladásai tekintetében is. Kamagra Jelly megjelent, mint ’one week pack, azaz mint ’egy hetes csomag’ és generációkra, úgynevezett „Vol”-okra (Volumen) bontották a piacon való megjelenés dátuma szerint.

Így született meg a ’Vol 1’, ’Vol 2’, ’Vol 3’, ’Vol 4’. Minden ’Vol’ más-más íz kombinációban jelentette meg Kamagra Jelly 100mg terméket.

  • 1. Kamagra Jelly: vanília, babán, ananász, eper, narancs, erdei gyümölcs, vajkaramella
  • 2. Kamagra Jelly: mentol, rózsa eszencia, mangó, citrom
  • 3. Kamagra Jelly: litchi, guava, karamell, málna, kiwi, füge, zöldalma
  • 4. Kamagra Jelly: méz, kóla, kókusz, őszibarack, vegyes gyümölcs, sárgabarack, golgota virág gyümölcse.

 

Kamagra Jelly forgalmazója

Kamagra Jelly forgalomba hozója az indiai székhelyű Ajanta Pharma LTD. Az Ajanta az első cég, amely kitalálta a potenciafokozó szerek zselé változatát a világon. Kamagra Jelly 100 mglétrehozásának oka az volt, hogy az emberek kutatták a számukra megfelelő potenciafokozó gyógyszert mind színvonalban, mind árban, amely a leghamarabb szívódott fel a spontán együttléthez. Mert a zselé hatása hamar érezhető, nem volt kérdéses, hogy a férfiak hamarosan rátalálnak az új kedvencükre. Kamagra Jelly a világ legszebb kinézetű és a világon a legnépszerűbb potenciaerősítő gyógyszer. Ezen kívül az Ajanta Pharma cég minden évbenkijön valami újítással, amelyet a felhasználók nagyon szeretnek.

Az Ajanta Pharma Limited székhelye Mumbai. Címe: Ajanta House, Charkop, Kandivili. Maharasthra, India. 1973-ban jegyezték be és az üzleti világban, azóta hatalmas utat járt be. legfőbb területe a kutatás. Összességében elmondható, hogy az Ajanta Pharma érdekeltségi területe elég sokrétű.

Kamagra jelly 100mg nőknek

Kamagra jelly 100mg nőknek

Kamagra Jelly 100 mg férfiak számára találták ki, ezért női felhasználásra elvileg nem lehetséges. nők esetében nem végeztek kísérleteket e gyógyszerrel, ezért nem lehet tudni, milyen hatással van pontosan a női szervezetre. Ettől függetlenül a tapasztalatok azt mutatják, hogy a hölgyek is alkalmanként élnek Kamagra Jelly 100mg potencianövelő szer előnyeivel. A hatást tekintve nem lesz olyan, mint a férfiak esetében; atapasztalatok szerint csak minden második nőnél válik be. Mivel a 100 mg egy férfi szervezetének egy alkalomra elégséges, a nőnek csökkenteni kell az adagolást. Ebben a kivételes esetben meg kell felezni a tasak tartalmát, figyelembe véve az ellenjavallatokat is. De a legjobb ha nem szedi a gyógyszert nő mivel a használati utasításban is ellenjavallt.

 

 

Kamagra Jelly 100mg rendelésre

Kamagra Jelly 100mg –ot az interneten lehet igényelni, ahol az online patikák web áruházai teszik lehetővé a vásárlást. A megrendelő 1-2 napon belül hozzájut a megrendelt termékhez, attól függően, hol lakik megrendelő és milyen módját választja a kézbesítésnek.

A kiszállítás diszkréten történik, nincs jelezve a csomag tartalma, és a feladó magánszemély, ezzel is biztosítva a tapintatosságot az esetleges kérdezősködésekben a postástól. Semmilyen formában nem történik utalás a csomag mibenlétére. Kamagra Jelly rendelés az adatok megadása után pár kattintás után regisztrálódik, és a szükséges visszaigazolás után tényleges rendeléssé válik, amelyet leginkább előreutalással, vagy postai utánvétellel rendeznek.

 

Kamagra Jelly 100mg a fórumokon

Nem csoda a az emberek nagyrésze szeret tájékozódni Kamagra Jelly 100mg vásárlása előtt. Érdeklődik, mekkora mennyiség felel meg legjobban az igényeinek, előfordul más termék iránt is kérdezősködik.

Kamagra Jelly 100mg potenciafokozóután való kutakodás során az internetről lehet megkapni a legtöbb információt a termékről és el lehet dönteni, mennyire szimpatikus a márka. A vevők befolyásolására van lehetőség, hisz „tapasztaltabb potencianövelő alkalmazók” rendre elmondják véleményüket. Kamagra Jelly készítménnyel kapcsolatban is érdekes ötletekre lehet szert tenni és a kérdéseknek is helyt adnak a legtöbb fórumon.

„Mostanság elég sokat irkáltok a “Kamagra” nevű szerről. Szeretném, ha valaki őszintén leírná a mellékhatásait, illetve akiknek van tapasztalata a DP-vel és ezzel a szerrel is, írnának valamiféle összehasonlítást. értem ez alatt: szex minősége, tartósság, megbízhatóság, magabiztosság, mellékhatások…. illetve melyik jobb? a zselé vagy a tabletta? Valamint nem utolsó sorban egy helyet ahol tuti Kamagrát lehet beszerezni.. / nemrég kaptam egy kéretlen levelet “Nagy Béla” nevű Kamagra Zselé/tabletta árusító emberkétől, gondolom innen bogozta ki a címem, mint még sok más címet is ahogy láttam…

„A Kamagra elősegíti a libidót is, nem csak a merevedést.”Kamagra Jelly 100mg tárolása

 

Ezértbeszerzés előtt ajánlatos körbenézni az online fórumokon.

 

Kamagra Jelly 100mg tárolása

Kamagra Jelly 100 mg tárolása nem különbözik más gyógyszerek tárolási feltételeitől. Minden külső behatástól védeni kell és amennyiben lehetséges, az eredeti csomagolásban ajánlatos tartani. A higiénikus szempontok figyelembevételével tiszta körülmények között kell gyermekektől elzárva tárolni maximum 30 C-on. A dobozon feltüntetett szavatossági időre oda kell figyelni, a a lejárati idő eltelte után ne használja fel a terméket.

Kérje gyógyszerésze tanácsát, ha nem ismeri a lejárt szavatosságú gyógyszerek elhelyezésének szabályozását. A gyógyszereket tilos kukába dobni. Másnak ne adja oda a fel nem használt Kamagra Jelly 100mg potenciafokozó tablettáját, mivel egészségügyi komplikációkhoz vezethet!

 

Kamagra Jelly egy gyorsan ható közkedvelt potencianövelő amiről most mindent elolvashat ezen az oldalon. A kamagra jelly áráról és rendeléséről a rendelés menüpontban talál még több infót.